Top 10 Halal restaurants in Amsterdam

Halal restaurants zijn een leuke manier om de lokale smaken van Amsterdam te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een volledig halal-menu, een traditionele Marokkaanse maaltijd of gewoon een lekker en gezond vegetarisch gerecht, deze top 10 halal restaurants in Amsterdam bieden zeker iets om je smaakpapillen te verwennen.

1. La Sirène: La Sirène serveert prachtig gepresenteerde gerechten uit de Marokkaanse keuken. Je kunt genieten van gerechten zoals lamskotelet, harira-soep en heerlijke zoete desserts. Deze chef-kok staat bekend om zijn gepassioneerde kruidige gerechten die je smaakpapillen prikkelen.

2. Kebabish Grill: Kebabish Grill serveert klassieke halal-kebabs, samen met andere Aziatische gerechten. Deze populaire halal-grillbar biedt ook vegetarische opties en een selectie van lekkere salades.

3. Marrakech: Marrakech is een populaire halal-restaurantketen die je kunt vinden in verschillende delen van Amsterdam. Elke vestiging heeft een ruim assortiment aan Marokkaanse gerechten, met specialiteiten zoals tajines, couscous en kip-tajine.

4. Khubus: Khubus is een halal-restaurant dat gespecialiseerd is in Libanees-Turkse gerechten. Je kunt hier genieten van een heerlijk menu dat bestaat uit verschillende gegrilde vleesgerechten.

5. Taaj: Taaj is een halal-restaurant dat gespecialiseerd is in een verscheidenheid aan Indiase gerechten, waaronder kippengerechten, tandoori-gerechten en heerlijke vegetarische gerechten.

6. Marhaba: Marhaba is een halal-restaurant dat gespecialiseerd is in Marokkaanse gerechten. Je kunt hier genieten van verschillende gerechten zoals kip-tajine, lamskotelet en andere heerlijke gerechten.

7. Lamslag: Lamslag is een halal-restaurant dat gespecialiseerd is in Turkse en Mediterrane gerechten. Je kunt hier gerechten zoals lamskotelet, Turkse pizza en andere heerlijke gerechten bestellen.

8. Maliks: Maliks is een halal-restaurant dat gespecialiseerd is in Indiase gerechten. Je kunt hier genieten van een ruim assortiment aan verschillende gerechten, waaronder kip-tandoori, kip-masala en andere heerlijke gerechten.

9. Masr: Masr is een halal-restaurant dat gespecialiseerd is in lekkere Egyptische gerechten. Je kunt hier genieten van gerechten zoals lams-kapsalon, kip-tajine en andere heerlijke gerechten.

10. Kebab Brothers: Kebab Brothers is een halal-restaurant dat gespecialiseerd is in Turkse gerechten. Je kunt hier genieten van een ruim assortiment aan kebabs, salades, aardappelgerechten en andere lekkere gerechten.

Al deze halal restaurants zijn zeker een bezoekje waard als je op zoek bent naar een lekker halal-gerecht in Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een Marokkaans gerecht, een Libanees gerecht of een vegetarisch gerecht, je vindt het allemaal in een van deze 10 halal-restaurants. Dus als je klaar bent om de smaken en culturen van Amsterdam te ervaren, bezoek dan een van deze top 10 halal-restaurants.