Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Muslima: moslim date, moslim huwelijk of trouwen?

/
/
/
796 Views

Muslima is een datingwebsite voor moslims om single moslims te ontmoeten. Met ruim 26 verschillende landen is het momenteel de marktleider binnen de moslimdating scene. Gratis leden kunnen profielen lezen en hen interesse kenbaar maken. Vanaf een betaald abonnement kan er een privébericht worden verzonden.

Richt Muslima zich echt op moslims?
Ondanks haar naam is de website  niet helemaal islamvriendelijk. De reden hiervoor is dat jan alleman hier een account kan aanmaken.  Zo hebben we ervaringen gelezen van ongelovigen die zich voor doen als iemand die “bereidt is te bekeren” in hoop om een leuke moslimvrouw aan de haak te slaan. Ook staat de website vriendschappen toe, natuurlijk weet iedere moslims dat vriendschappen verboden zijn binnen de islam.

Wie beheren Muslima?
De eigenaars van Muslima zijn Cupi, een bedrijf die een dikke 20 datingwebsites in haar beheer heeft. Cupi richt zich op verschillende doelgroepen, denk aan daten voor Afrikaanse mensen, daten voor Aziaten, daten voor de Filipijnen en ga zo maar door. Hieruit kunnen we concluderen dat Muslima in het beheer van Kuffar is.

Is er een alternatief te vinden?
Uit onderzoek is gebleken dat Mektab de meest islamvriendelijke online ontmoetingsplek is. Er wordt vooral aandacht aan serieuze huwelijkskandidaten geschonken.  Het richt zich op moslims die puur en alleen op zoek zijn naar een serieus moslimhuwelijk. De website is zo oud nog niet, momenteel wel de snelstgroeiende Islamistische huwelijkswebsite binnen de Benelux. Hier stopt het nog niet bij, Mektab is namelijk volledig gratis!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
It is main inner container footer text
adimage